會員登入 : 密碼 : 新人註冊
Beautyadd
首頁美容討論區購物區美容院優惠報料熱線 美容院最新評語

你地認唔認識bf 之ex-gf 架? 點解會識架?

柯南

一星會員

gogo

中級會員

我...就唔識喇...
因為....我個bf..佢之前果個gf...唔嚮hk~
無機會見...都無機會識~

柯南

一星會員

引用:
原帖由 gogo 於 2007-12-18 14:14 發表
我...就唔識喇...
因為....我個bf..佢之前果個gf...唔嚮hk~
無機會見...都無機會識~
你好好彩 bor, 又可以冇眼屎乾淨盲,
我尋日同bf 響街同佢個ex-gf 撞口撞面, 我個bf 唔熟性,仲介紹佢俾我識!!

hellokitty

中級會員

引用:
原帖由 柯南 於 2007-12-18 14:32 發表

你好好彩 bor, 又可以冇眼屎乾淨盲,
我尋日同bf 響街同佢個ex-gf 撞口撞面, 我個bf 唔熟性,仲介紹佢俾我識!!
樓主,可能佢覺得已經冇野,唔怕介紹俾你識 ge.唔好唔開心啦,個個都有history
****** 愛死我的 Daniel *******

gogo

中級會員

引用:
原帖由 hellokitty 於 2007-12-20 12:07 發表

樓主,可能佢覺得已經冇野,唔怕介紹俾你識 ge.唔好唔開心啦,個個都有history
係囉係囉~
可能佢當你仲係朋友~
只係個心仲有個結未完全解開晒咁JA^^
時間可以幫到你~~~

我記得前年...我嚮街度撞到ex-bf一齊...
佢隔離仲有個女仔..
之後我無同佢打招呼~
因為果陣我好低b唔多識諗...其實可以大方d~
之後仲嚮自己個blog度打左佢d野出黎
又話個女仔好慘...一定比佢呢..
但之後自己諗深一層...其實感情既野...大家都有負出~
唔應該咁小氣~

後話...佢都有嚮我個blog度reply= =

柯南

一星會員

引用:
原帖由 gogo 於 2007-12-22 12:05 發表

係囉係囉~
可能佢當你仲係朋友~
只係個心仲有個結未完全解開晒咁JA^^
時間可以幫到你~~~

我記得前年...我嚮街度撞到ex-bf一齊...
佢隔離仲有個女仔..
之後我無同佢打招呼~
因為果陣我好低b唔多識諗...其實可以大 ...
你個case 係見倒ex-bf個女伴,我個case 係同bf 一齊,同佢撞倒佢個gf....
不過,如果我係你個case, 我一定好大方,
愈大方先顯得愈無野,
番左屋企,dum 心dum 肺係另一回事,
輸人都唔好輸個勢!!!

gogo

中級會員

引用:
原帖由 柯南 於 2007-12-22 12:19 發表

你個case 係見倒ex-bf個女伴,我個case 係同bf 一齊,同佢撞倒佢個gf....
不過,如果我係你個case, 我一定好大方,
愈大方先顯得愈無野,
番左屋企,dum 心dum 肺係另一回事,
輸人都唔好輸個勢!!! ...
而家唔會啦~~~
識諗左~

Processed in 0.017663 second(s), 9 queries{if 0}, Gzip enabled.