會員登入 : 密碼 : 新人註冊
Beautyadd
首頁美容討論區購物區美容院優惠報料熱線 美容院最新評語

你們試過與同事拍拖(交往)嗎?

南風瑾

中級會員

"地下情"維持了多久才讓其他人知道?

油性暗瘡皮膚!!悉心照料後已有"起色”,大家不妨交換一下心得吧!!

catgirl

尊貴會員

當然唔會同同事拍拖 , 如果日後分手又同一家公司 , 見到面都會面左左

最重要的是 , 我公司男同事無一個合意 ......

hellokitty

中級會員

冇呀, 有 target, 但係最後都冇開始過.
不過, 你俾我真係一齊, 我捻都會地下情,費事煩呀.
****** 愛死我的 Daniel *******

gogo

中級會員

我...唔會嚮公司搞囉~
不過有諗過...如果真係有目標~
我會到我走之前果一刻話比佢知~~

柯南

一星會員

我試過,地下情架,拍過,last 左一年,散埋都打死唔認,
不過其實係公開的秘密,我地隻一樣款的戒指一做出賣左我地!!

gogo

中級會員

引用:
原帖由 柯南 於 2007-12-22 12:12 發表
你咁搞笑....一樣...無得呃人喇~~~~

hellokitty

中級會員

引用:
原帖由 柯南 於 2007-12-22 12:12 發表
same ring??  Wow, very brave!

Keroppi

中級會員

唔好啦掛. 同公司同事拍拖,  實有好多argue.

小新

基本會員

引用:
原帖由 Keroppi 於 2007-12-26 20:13 發表
唔好啦掛. 同公司同事拍拖,  實有好多argue.
早排真係有少少中意左自己個女上司...
連食飯我都閃,驚俾人知!!

南風瑾

中級會員

引用:
原帖由 小新 於 2007-12-26 23:44 發表

你驚你的表現會俾其他人都feel 倒?  
咁個boss 佢知唔知?
佢有咩吸引倒你?

油性暗瘡皮膚!!悉心照料後已有"起色”,大家不妨交換一下心得吧!!

小新

基本會員

引用:
原帖由 南風瑾 於 2007-12-27 15:06 發表

你驚你的表現會俾其他人都feel 倒?  
咁個boss 佢知唔知?
佢有咩吸引倒你?
我估佢唔知,但係我驚我自己出賣自己.(俾人知道會好煩)
唔知有咩吸引我,可能只係對得太長時間.

我都係有時間陪多d gf,如果唔係好易出事......

Keroppi

中級會員

引用:
原帖由 小新 於 2007-12-26 23:44 發表

你女Boss有乜野吸引你啊? 係个樣身才正啊, 定係性格吸引你啊....

小新

基本會員

引用:
原帖由 Keroppi 於 2007-12-28 19:32 發表

你女Boss有乜野吸引你啊? 係个樣身才正啊, 定係性格吸引你啊....
nice character~

hellokitty

中級會員

引用:
原帖由 小新 於 2007-12-31 14:56 發表

nice character~
小新你看來像悶悶不樂...
2008年,大家振作啊!!!!

壞女生~

一星會員

我未試過啊~
亦都唔想試啊~
~真正愛你的人,不會說許多愛你的話卻會做許多愛你的事...

Processed in 0.041912 second(s), 9 queries{if 0}, Gzip enabled.