會員登入 : 密碼 : 新人註冊
Beautyadd
首頁美容討論區購物區美容院優惠報料熱線 美容院最新評語

你地會點簡男朋友啊?

Bonnie

中級會員

你地會點簡男朋友啊?

我問下大家簡男朋友會有d咩條件啊?
靚仔?
高大?
有錢?
有學識?
大家講下啊~

gogo

中級會員

引用:
原帖由 Bonnie 於 2007-11-13 17:03 發表
我問下大家簡男朋友會有d咩條件啊?
靚仔?
高大?
有錢?
有學識?
大家講下啊~
我.....都講過好多次ga喇...

樣要我覺得順眼就ok ga喇~~<---由心而發~^^
高過我...<---我唔算太高...不過女仔黎講都叫高~~
大隻過我..<--因為我都幾大隻ga- -
有無錢都ok...最緊要就係要照顧到自己~ <---自己都照顧唔到點照顧我呢?
"鏢賭飲吹"nonono~ <---"hi"一飯都唔好掂我呀!!!
要鍾意小朋友!<---有愛心....我鍾意呀~^^
要孝順老人家!!<--孝順得老人家...衰極有限
同埋要有幽默感~~<--得閒都可以笑下ma^^放鬆下啦香港人~~
仲有要就得我~^^<---互相尊重最緊要~~
要愛屋及烏~~~<---鍾意我之餘...唔可以討厭我屋企人
最重要就係要知我個心諗D乜~~~<---最難呢樣~~不過..鍾意我..又點會唔知我個心諗乜呢~^^

暫時係咁多先啦~~仲未諗到多d~haha~

Bonnie

中級會員

引用:
原帖由 gogo 於 2007-11-14 17:28 發表

我.....都講過好多次ga喇...

樣要我覺得順眼就ok ga喇~~
有無咁多要求啊~
你對自己都好有信心啵~

Angle

基本會員

我要求好簡單~
只要佢愛我~
一心一意咁對我好就得喇~

壞女生~

一星會員

多喇~
錫我~
愛我~
關心我~
愛護我~
對我好~
只愛我一個~
對我專心一意~
咩都同我講~
會令我開心令我笑~
可以照顧我~
緊張我~
靚仔~
有型~
高大~
身體健康~
好多好多~~~~~~~~~~~~~~
哈哈~
~真正愛你的人,不會說許多愛你的話卻會做許多愛你的事...

gogo

中級會員

引用:
原帖由 Bonnie 於 2007-11-15 10:11 發表

有無咁多要求啊~
你對自己都好有信心啵~
我自己諗ja~
如果係咁..就更加好啦~
唔係咁的話...咁都有1, 2樣中瓜~~
我都覺得我細佬都中左好多樣~^^
起碼佢唔"鏢賭飲吹"
又鍾意同小朋友玩!同孝順老人家

壞女生~

一星會員

引用:
原帖由 gogo 於 2007-11-15 16:19 發表

我自己諗ja~
如果係咁..就更加好啦~
唔係咁的話...咁都有1, 2樣中瓜~~
我都覺得我細佬都中左好多樣~^^
起碼佢唔"鏢賭飲吹"
又鍾意同小朋友玩!同孝順老人家 ...
你都好鍾意你細佬啵~

gogo

中級會員

引用:
原帖由 壞女生~ 於 2007-11-15 16:28 發表

你都好鍾意你細佬啵~
我只係覺得佢好搞笑..係咁煩住你...哈哈

壞女生~

一星會員

引用:
原帖由 gogo 於 2007-11-15 16:45 發表

我只係覺得佢好搞笑..係咁煩住你...哈哈
我真係俾佢激鬼死啊~

小新

基本會員

是啊!你們點簡男友?  我都好想知!!!

小新

基本會員

push!!!!  

catgirl

尊貴會員

我要靚仔 , 又有錢 , 然後...

搶曬佢 D 錢 ....

要佢人財兩失

小路

二星會員

最重要是唔好講大話 (對自己)

如果唔係 , 其他嘢幾好都無用 , 如果對自己唔老實 , 好似對住一個  生人咁會好辛苦
神燈中的小精靈

Processed in 0.014229 second(s), 8 queries{if 0}, Gzip enabled.